pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2015 1:04 pm Lees verder →

Show en zo: Geld inzamelingsactie op facebook Help Addy

Roerdalen – Mode-ontwerper Addy van den Krommenacker uit Den Bosch heeft financiële problemen en kan wel wat hulp gebruiken. Dat dacht voormalig meubelontwerpster Joyce Haagmans en ze voegde de daad bij het woord en richtte de Facebookpagina ‘Help Addy’ op Hier roept ze mensen op geld te geven aan Addy. “Ik ben zelf niet bij machte om zijn schuld te betalen. Kon ik het maar. Maar samen staan we sterk.”

Van den Krommenacker heeft al een tijdje problemen met de Belastingdienst. Het zou gaan om een oude schuld. De Belastingdienst heeft een executieveiling aangekondigd van alles wat er in de winkel van de mode-ontwerper in Den Bosch staat.

‘Addy heeft mij ook geholpen’
27 januari gaan de spullen van Van den Krommenacker onder de hamer en dat wil Haagmans graag voorkomen. Bij SBS Shownieuws legt Joyce Haagmans uit dat Addy van den Krommenacker veel voor haar betekent. Addy heeft haar ooit meegeholpen bij het opzetten van haar meubellijn. Inmiddels is ze geen meubelmaker meer, maar dat weerhoudt haar niet om een actie op te zetten.Posted in: roerdalen