porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2014 9:26 pm Lees verder →

Show en zo : Ilse Delange tikt Albert Verlinde flink op de vingers…

Roerdalen – Ilse DeLange en Albert Verlinde hebben gisteren in RTL Boulevard de strijdbijl begraven. De presentator was van tevoren niet overtuigd van Songfestival-inzending Calm After The Storm en liet dat in zijn programma blijken. Ilse vond dit ‘respectloos’.

Het nummer van The Common Linnets werd tweede, op enige afstand van de Oostenrijkse sensatie Conchita Wurst. Eerder had Verlinde gezegd dat hij een kruk op zou eten als DeLange en Waylon het liedjesfestijn zouden winnen.

De twee artiesten maakten maandagavond in Boulevard via de telefoon een praatje met Verlinde, waarna hij aankondigde de kruk alsnog te nuttigen. Ilse reageerde een tikkeltje fel op de mededeling. “Albert, één ding. Weet je, ik vind het helemaal niet erg dat je het niet mooi vond, dat mag. Maar je moet af en toe even nadenken hoe je iets zegt, want dat doet soms wel een beetje zeer.”

Verlinde gaf daarop te kennen dat hij zich de kritiek had aangetrokken. De kou is nu uit de lucht, aldus DeLange. “Alles is oké!”Posted in: roerdalen