pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 21, 2013 7:00 pm Lees verder →

Show en zo: Mart Smeets weer met Avondetappe komende zomer

Roerselen – Ten tijde van de komende Tour de France 2013 deze zomer presenteert Mart Smeets weer dagelijks het tv-avondprogramma De Avondetappe.
Dat meldt de NOS donderdag.

De NOS wilde vorig jaar eigenlijk stoppen met het programma, maar kwam daar later op terug. “Mart heeft vorig jaar, eerst tijdens Tour en daarna tijdens de Zomerspelen, een geweldige serie neergezet,” zegt hoofdredacteur Maarten Nooter in een persbericht van de NOS.

“We hadden bovendien al de afspraak dat hij als ‘superfreelancer’ voor ons zou blijven werken en De Avondetappe in sdeze vorm staat of valt met Mart en het team van eindredacteur Jan Stekelenburg.”

Nieuwe visie

Smeets zegt het wielerprogramma na alle dopingschandalen met een nieuwe visie in te gaan. “Ik ben me ervan bewust dat we nu met een gewaarschuwde sport te maken hebben”, zegt hij in het AD.

De gesprekken zullen volgens de presentator vooral gaan over “liegen, bedriegen en vals spelen”.

De presentator kan naar eigen zeggen niet meer leven, laat staan naar wielrennen kijken, zonder aan de dopingaffaire te denken.

“Het zal minder vrijblijvend zijn. De onderwerpen zullen meer zijn toegespitst op hoe wij nu naar het wielrennen kijken. Je kunt je ogen niet sluiten voor wat er is gebeurd.”

Kritisch

Ook de NOS stelt dat na de recente onwikkelingen kritisch gekeken wordt naar de invulling en toon van de programma’s rond de Tour, naast De Avondetappe ook Radio Tour de France.

Volgens Nooter was de toon van de programma’s al ‘heel anders’ dan het 5 à 10 jaar geleden was. “De Avondetappe gaat allang niet meer puur over de romantiek van het wielrennen. Dus bij dat programma gaan we door op de ingeslagen weg en dat geldt ook voor Radio Tour de France.”

Smeets wordt wederom bijgestaan door wielerjournalisten Edwin Winkels, Thijs Zonneveld en Bert Wagendorp. De Avondetappe wordt uitgezonden vanaf de eerste dag van de Tour op zaterdag 29 juni.Posted in: Geen categorie