pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 7, 2013 12:04 pm Lees verder →

Rectificatie: Show en zo: Maxima verkozen tot “Dom Bontje”

Prinses Máxima is verkozen tot ‘Dom Bontje’ 2012. Dat maakte de Bont voor Dieren maandag bekend op basis van een internetverkiezing. In totaal werden bijna 20.000 stemmen uitgebracht op de website van de dierenbeschermingsorganisatie. Máxima kreeg twee derde van de stemmen. Zo meldt het ANP.

De prinses was genomineerd omdat zij en haar dochter Amalia gezien zijn in jassen met een kraag van wasbeerhondenbont van het merk Moscow, aldus de dierenbeschermers.

Barbie en Bauer
De overige genomineerden waren Barbie (Oh Oh Cherso), die een kwart van de stemmen kreeg, en Frans Bauer. Ook tv-presentatrice Anita Witzier stond in eerste instantie op het lijstje. Maar zij gaf aan dat zij zich niet bewust was van het dragen van bont en zei het niet meer te zullen doen. Daarop viel ze af.

Het is de tweede keer dat Máxima tot Dom Bontje wordt gekozen. De eerste keer was in 2004. Wasbeerhondenbont is veelal afkomstig uit Chinese fokkerijen waar de dieren onder erbarmelijke omstandigheden worden gefokt en gedood, enkel voor hun vacht, zo stelt de Bont voor Dieren.Posted in: Geen categorie