pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 2, 2016 12:45 pm Lees verder →

Show en zo: Mieke Telkamp wil alleen maar rust…..

Roerdalen – Mieke Telkamp kiest er bewust voor om een teruggetrokken leven te leiden. De Waarheen, waarvoor-zangeres liet volgens De Telegraaf lange tijd niets van haar hore. En sil nu maar alleen nog…rust!”
W

“Ik wil niemand meer zien. Iedereen wil van alles met me, maar daar heb ik helemaal geen zin in”, is haar verklaring vrijdag in De Telegraaf.

Telkamp vertelt ook weinig zin meer te hebben in uitstapjes. “Ik heb geen trek in leuke bustochtjes en klaverjasavondjes. Laat me met rust. Ik ben graag op mezelf.”

“Vandaar dat ik af en toe de stekker uit de telefoon en deurbel trek”, aldus de 82-jarige zangeres. In haar laatste interview aan de krant in 2009 liet ze al weten bewust afstand te hebben genomen van de “menigte”. “Ik geniet tegenwoordig voornamelijk van de ‘gewone’ dingen in het leven zoals het huishouden. Ik stof tegenwoordig liever af dan dat ik zing”, zei ze destijds.

Telkamp verkocht haar liedje Waarheen, waarvoor uit 1971 ruim 1 miljoen keer. Daarnaast was ze vast panellid in de AVRO-quiz Wie-kent-kwis.