pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 20, 2015 8:37 am Lees verder →

Show en zo: Nederland niet in finale Eurovisie-songfestiva 2015; Belgie wel finalist

Roerdalen – Trijntje Oosterhuis is er met haar lied niet in geslaagd de finale te bereiken van het Euroviei-songfestival 2015, zaterdag in Wenen. Oosterhuis vertegenwoordigde Nederland met het liedje Walk Along, geschreven door Anouk. De landen die wel doorgaan naar de finale van het zestigste Songfestival zijn Albanië, Armenië, Rusland, Roemenië, Hongarije, Griekenland, Estland, Georgië, Servië en België.

Het is voor het eerst sinds 2012 dat Nederland niet in de finale van het Songfestival staat. Toen werd Joan Franka in de halve finale uitgeschakeld. In de daaropvolgende twee jaar had Nederland sonfestivalsucces met Anouk (nummer 9 in 2013) en The Common Linnets (nummer 2 in 2014).

Oosterhuis droeg een wijd zwart broekpak tijdens de halve finale, nadat ze op eerdere repetities in twee verschillende jurken te zien was. Vooral die eerste jurk zorgde voor veel ophef vanwege het naveldiepe decolleté.

Volgens Oosterhuis was het echter haar eigen keuze niet deze jurk te dragen en niet naar aanleiding van alle kritiek. De mening van haar kinderen zou wel hebben meegespeeld.

De uitvoering van Walk Along die Oosterhuis tijdens de eerste halve finale zong, was de beste tot nu toe.Posted in: roerdalen