pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 11, 2016 2:36 pm Lees verder →

Show en zo: Nieuw “droom-koppel” Eva Jinek (37) en Jort Kelder (51)

Roerdalen – Er is een nieuw “droom-koppel”en op sociale media worden talkshowhost Eva Jinek (37) en de 51-jarige presentator Jort Kelder het ultieme liefdeskoppel van 2016 genoemd. De twee arriveerden woensdagavond hand in hand lopend op het Correspondents’ Dinner in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Ze zaten ook nog eens samen aan tafel. Eerder deze week was Jort te gast bij Jineks programma. En op Twitter zegt men: die kunnen het wel héél goed met elkaar vinden tijdens die talkshow.

Presentatrice Eva Jinek en haar inmiddels ex-vriend, bioloog Freek Vonk, zetten in mei na 2,5 jaar een streep onder hun liefdesrelatie. De twee woonden samen in het Amsterdamse appartement van Jinek. Het stel ging volgens eigen zeggen uit elkaar, omdat hun chaotische levens lastig op elkaar af te stemmen waren en door tijdgebrek. Voor Vonk had Jinek geruime tijd een verhouding met oud-strafpleiter Bram Moszkowicz. Aan die relatie kwam in 2012 een einde.

Presentator Jort Kelder en tv-maakster Lauren Verster (35) maakten in oktober 2015 bekend voortaan niet meer als liefdeskoppel door het leven gaan. Een ruzie lag niet aan de basis van deze relationele verwijdering, zei Verster in een radio-programma en we zijn nog altijd leuk met elkaar.” Het koppel leerde elkaar in 2011 kennen en woonde al geruime tijd samen in een kerkje in het Noord-Hollandse plaatsje Durgerdam. Jort, die eerder een verhouding had met actrice Georgina Verbaan, en Verster hadden al toekomstplannen

Jort zei ooit in een interview over het liefdesleven: ,,Laat het gebeuren. Liefde is een dierlijk proces, dat je helemaal niet kunt sturen. Eigenlijk zou ik iedereen willen oproepen: Laat het beest in je loskomen.”

Lauren Verster heeft weer een nieuwe vriend: een camerman met wie ze al jaren samenwerkt. Freek Vonk zei eind vorig jaar het veel te druk hebben voor een nieuwe relatie.Posted in: roerdalen