pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2015 12:46 pm Lees verder →

Show en zo: nog 2 koppels over van jongste Boer Zoekt Vrouw-serie

Roerdalen – Nieuwe ontwikkelingen in de Boer Zoekt Vrouw-editie van dit jaar: miljonair boerin Bertie (ze bezit veel landerijen en diverse huizen in Zeeland) en haar Esther hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft Esther laten weten aan de KRO.

In een brief, die zij en andere boerinnen eens in de zoveel tijd schrijven op de site van het tv-programma, laat de blonde Esther weten dat de liefde tussen haar en de stugge Bertie over is.

Brief

Hallo Esther, Rianne en Hetty,

De afgelopen weken heb ik genoten van jullie brieven en jullie avonturen op de boerderijen. En nu is het weer mijn beurt voor een brief. Helaas moet ik jullie vertellen dat dit meteen mijn laatste keer is.

Bertie en ik hebben een goeie tijd met elkaar gehad, maar we hebben besloten dat er geen toekomst voor ons samen is. We hebben onze relatie verbroken.

Ik wens jullie alle geluk van de wereld en wie weet zien we elkaar nog eens.

Veel groeten, ook namens Bertie,

Esther

Met deze scheiding tussen de twee vrouwen zijn er nog slechts twee BZV-stellen over uit het afgelopen seizoen: Boer Jan en zijn Rianne en Boer Geert en Hetty. De liefde tussen boer Tom en Rimke was vrij snel na de laatste uitzendig al over en die tussen Theo en Nancy kwam uberhaupt nooit echt van de grond.

Tom heeft wel een nieuwe relatie en is inmiddels gelukkig zijn met Marieke en Nancy heeft het geluk inmiddels gevonden bij een kijker van het programma.Posted in: roerdalen