pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 31, 2012 4:08 am Lees verder →

Show en zo: Ook einde aan relatie Eva Jinek en Bram Moszkowicz na uitzetting mr Bram

Roerdalen – De relatie tussen Eva Jinek en Bram Moszkowicz is voorbij na 2 jaar. De twee zeggen dat een ‘vriendschappelijke relatie’ beter bij hen past. Dat heeft Moszkowicz laten weten aan RTL Boulevard. Het nieuws over Jinek en Moszkowicz komt op dezelfde dag dat de Raad van Discipline uitspraak heeft gedaan in de zaak tegen Bram Moszkowicz. De strafpleiter wordt door de Raad uit de advocatuur wordt gezet. Maar hij gaat daar tegen in beroep.

Hem werd onder meer verweten stelselmatig grote hoeveelheden contant geld te hebben aangenomen van cliënten zonder dit te melden aan de deken van de Orde van Advocaten. Maandag trof de advocaat een schikking met de Belastingdienst vanwege belastingontduiking.

Jinek en Moszkowicz hebben sinds mei 2010 een relatie. Vorige maand waren er al geruchten dat het niet meer goed ging tussen het stel, maar ze losten hun problemen op. Nu hebben ze alsnog besloten een punt achter hun relatie te zetten.

De relatie tussen Moszkowicz en Jinek deed twee jaar geleden veel stof opwaaien. Jinek zou presentator worden van het televisieprogramma Nieuwsuur maar dit ging niet door vanwege haar liefdesrelatie met de bekende strafpleiter.Posted in: roerdalen