pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 25, 2015 5:32 pm Lees verder →

Show en zo: Trijntje Oosterhuis (42) verwacht derde kind in december

Roerdalen – Het wordt haar derde kindje. Trijntje Oosterhuis (42) is zwanger en verplaatst daarom optredens van haar clubtour in het najaar. Ze schrapt haar concert dat ze op 18 december in de Heineken Music Hall zou geven. Dat schrijft de zangeres ze op haar website. Trijntje heeft al geruime tijd een relatie met gitarist-producer Alvin, de 43-jarige tweelingbroer van rock- en souldiva Berget Lewis.

Trijntje is in december uitgerekend. Ze was al in verwachting toen ze in mei met het nummer Walk Along meedeed aan het Eurovisie Songfestival in Wenen. Daar koos ze voor een wijde outfit, nadat ze een jurk met een naveldiep decolleté had afgekeurd.

Trijntje heeft al twee zoons – Jonas (10) en Marijn (8) – uit haar inmiddels ontbonden huwelijk met VARA-topman Sander van den Eeden. De twee gingen in 2012 na een huwelijk van 10 jaar uit elkaar.

Alvin en Trijntje waren de afgelopen jaren niet alleen goede vrienden, maar werkten ook op het zakelijk vlak samen. Ze leerden elkaar kennen bij Total Touch, de band van Trijntje en haar broer Tjeerd Oosterhuis waarin ook Alvin speelde.Posted in: roerdalen