porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 10, 2015 6:10 pm Lees verder →

Show en zo: Trijntje werd slechts 14de in halve finale Songfestval en won prijs voor slechts geklede deelnemer

Roerdalen – Trijntje Oosterhuis kwam met Walk Along niet in de buurt van een finaleplekje op het Songfestival. Ze werd 14de van de 16 deelnemers uit de eerste halve finale.

Na afloop van de finale van het Songfestival is ook de puntentelling van de halve finales bekend geworden. In de eerste halve finale blijkt Nederland te zijn geëindigd op de 14de plaats: Trijntje Oosterhuis kreeg 33 punten voor haar uitvoering van Walk Along. Voor een finaleplek waren 62 punten nodig.

Finland
Nederland kreeg 7 punten van Denemarken, 6 punten van België en 5 van Estland. Verder had een aantal landen nog 1, 2 of 3 punten voor Trijntje over, waarmee het totaal op 33 punten kwam. Alleen Finland en Macedonië eindigden onder Nederland. Onze halve finale werd gewonnen door de Russische Polina Gagarina, die in de eindstrijd tweede werd na Zweden.

Er was wel nog een prijs voor Trijntje: ze kreeg volgens de Media een prijs voor de slechtst geklede deelnemer in de volgende media “Volendamse hobbezak” nadat zij haar eerste prima jurk met geraffineerd navel-decolleté verruild had…Posted in: roerdalen