pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2014 1:21 pm Lees verder →

Show en zo: Trouwpartij Chantal Janszen in Londen: bij vrijgezellenfeest niet op een bierfiets of konijnenpakje

chantal-janzen-907368l

Roerdalen/Tegelen – De bruiloft van de uit Tegelen geboortige Chantal Janzen (35) (foto) en Marco Geeratz (43), op 15 december in het chique hotel Claridge in Londen moet een sprookjeshuwelijk in kerstsferen m worden. Volgens het volgende recept: bruidsjurk ontworpen door Addy van den Krommenacker, Paul de Leeuw als trouwambtenaar en zoontje James die de ringen gaat binnenbrengen. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, want de normaal gesproken dreigt schuchtere James (5) dreigt op de grote dag alle aandacht op te eisen.

Chantal in het Algemeen Dagblad: ‘Hij is niet outgoing, echt zo’n muis. Daarin lijkt hij op mij, ik was ook verlegen toen ik klein was. Nu ineens ziet hij een grande entree voor zich; binnenkomen als iedereen zit. Ik heb hem uitgelegd dat dat niet kan; ‘eerst komt het bruidsmeisje, dan kom jij en dan kom ik met opa’. Maar hij blijft erbij. Hier moeten we het dus nog even over hebben’, lacht ze.

Minstens een ABC’tje
Chantal heeft de grote dag tot in de puntjes verzorgd, maar ze heeft geen controle over het hele programma. ‘Dat ik verrast word, dat is niet fijn. Ik kreeg laatst een e-mail terug met het antwoord ‘sommige dingen hoef je niet te weten’. Dat is bloedirritant, want ik wil eigenlijk alles weten.’ Kleine noot: Chantal benadrukt dat haar gasten wel een toneelstukje mogen opvoeren. ‘Ik ben juist bang dat ze dat niet doen, omdat ze niet vrij zijn. Dus ik roep overal dat ik minstens een ABC-tje wil. Ik ben wel bang voor een enge vrijgezellentoestand. Het is mijn grootste nachtmerrie in een pin-up-pakje of een konijnenpak op een bierfiets door Amsterdam te moeten rijden”…Posted in: recept, roerdalen