By maart 18, 2014 9:57 am Lees verder →

Show en zo: Vriendin Mick Jagger dood gevonden

Roerdalen – De Amerikaanse modeontwerpster L’Wren Scott, beter bekend als de vriendin van Mick Jagger, is maandag dood aangetroffen in haar appartement. Het zou gaan om een zelfmoord
De 49-jarige werd in haar appartement in Manhattan door haar assistente gevonden.
Volgens The New York Daily News, die het nieuws als eerste bracht, zou de modeontwerpster zich hebben opgehangen, maar de officiële doodsoorzaak moet nog worden bevestigd.

Scott vormde sinds 2001 een paar met Mick Jagger. Zijn woordvoerder liet aan The Huffington Post weten dat Jagger, momenteel op tournee in Australië met The Rolling Stones, volledig ondersteboven is van het nieuws. Scott heeft geen kinderen.

Zij is een voormalig model die daarna succesvol was als stiliste. In 2006 lanceerde ze haar eigen kledinglijn en mocht onder andere Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman en Michelle Obama tot haar fans rekenen.

De modeontwerpster ging samenwerkingen aan met Banana Republic en onlangs nog met cosmeticalabel Bobbi Brown, maar moest vorige maand haar catwalkshow tijdens de Londense modeweek annuleren nadat de productie vertraging had opgelopen.Posted in: roerdalen