pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 20, 2014 6:47 pm Lees verder →

Show en zo: Zwarte Pieten-discussie gaat verder: nu aangifte tegen oud-bokser Tuur

1 sinterklaas-kleurplaat-6

Roerdalen – Aan de Zwarte Pietendiscussie wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd: oud-bokser Regilio Tuur heeft een aangifte wegens discriminatie aan zijn broek gekregen van een Coevordense die zich zwaar gekrenkt voelt. Zij is hogerop gegaan… Zulks nadat Tuur op Facebook onlangs tekeer ging over het discriminerende aspect van Zwarte Piet. “Ik ben er ziek van, stelletje klootzakken. Het is geen wonder dat zoveel van jullie de nazi’s steunden tijdens de Holocaust,” schreef hij onder meer.

Vooral de terugkoppeling naar de Tweede Wereldoorlog heeft Rianne Hilbink uit Coevorden doen besluiten aangifte te doen tegen Tuur. Zij is heel ontdaan en wil niet met een NSB’er worden vergeleken. Zo zegt ze tegen het AD. Zij: “Mijn opa hielp joodse onderduikers in de oorlog in zijn boerderij, daarom trek ik het me zo persoonlijk aan. Ik vind het heel erg: hij scheert alle Nederlanders over één kam.” Daarom doet Hilbink niet alleen aangifte, maar meldde ze zich ook bij het Meldpunt Discriminatie en nam ze persoonlijk contact op met het Openbaar Ministerie.

Als het aan de Coevoordse ligt neemt Tuur zijn woorden terug, maar dat is de vechtersbaas niet van plan. “Ik geef niet veel om de gevoelens van iemand die niet inziet hoe racistisch en pijnlijk deze zogenoemde ‘sinterklaastraditie’ is en deze in 2014 nog steeds support” laat hij aan het AD weten. “Opstaan tegen deze tirannie is mijn missie in 2014. Genoeg is genoeg. We zijn genoeg beschadigd.”Ik ben bereid elke prijs te betalen. Ik ben voor niets en niemand bang, zelfs al moet ik ervoor sterven. Alles wat ik vrees, is mijn God.”Posted in: roerdalen