pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2011 4:46 am Lees verder →

Show: Nederland recordhouder met 7 x “neen-op-rij”: 3JS niet in finale Songfestival zaterdag:

Roerdalen/Dusseldorf – En weer is het niet gelukt: voor de zevende keer op rij wist Nederland niet de finale van het Songfestival haalt. Geen enkel ander land presteerde ooit slechter in de 56 edities die het Songfestival al telt dit jaar.
In 2004 was Re-Union de laatste die de finale namens Nederland haalde met het nummer Without You.
De 3JS gaan niet met hun inzending Never Alone naar de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag in Düsseldorf. De Volendamse band eindigde donderdagavond 12 mei 2011 tijdens de tweede halve finale niet bij de beste tien van de negentien kandidaten.

In totaal 25 landen zitten zaterdag in de finale van de liedjeswedstrijd. Vijf landen konden de halve finales overslaan. Dat zijn de grootste betalers: Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Duitsland. Velen vinden dit ten onrechte en menigeen suggereerde al dat Nederland maar een aantal jaren moet wegblijven van dit festival: uberhaupt niet meer meedoen. Zoals bijv. Oostenrijk dat al zeker 5 jaar heeft gedaan uit een soort protest en nu wel in de finale staat.
De eerste halve finale was dinsdag. Toen kwalificeerden zich Servië, Litouwen, Griekenland, Azerbeidzjan, Georgië, Zwitserland, Hongarije, Finland, Rusland en IJsland .
De tien landen die donderdag wel een finaleplaats hebben behaald, zijn Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië en Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië, Zweden.

Gitarist Jaap de Witte vindt dat er veel ”negatieve verrassingen” tussen de finalisten zitten. ”Er zitten veel acts tussen zoals Moldavië met die puntmutsen. Als muziekliefhebber vind ik dat helemaal niks.”Zanger Jan Dulles ondergaat de uitschakeling nuchter. ”We hebben gedaan wat we konden.”
In totaal deden 43 landen mee aan het songfestival.

‘Hoewel de meeste uitgeschakelde artiesten meteen naar huis gaan, willen de 3JS tot na de finale blijven. ”We kijken de finale hier en gaan daarna pas naar huis”, zegt Kwakman stellig.
Uit inzetten bij de Europese wedkantoren bleek eerder al dat Nederland wederom geen grote kans op succes werd toegedicht.Posted in: roerdalen