pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 1, 2018 6:11 pm Lees verder →

Weert heeft sinds kort Nederlands eerste en enige Zintuigenpark

Weert/Roerdalen – Onlangs kopende tv-presentatrice Lucille Werner het Zintuigenpark in Weert. Een park in deze vorm bestaat nog niet in Nederland. In het Zintuigenpark Weert staan de zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen centraal.

Op iedere natuurbeleefplek wordt één zintuig geactiveerd en op de plek ‘Feest’ komen alle zintuigen samen. Het park nodigt jong en oud, mensen met en zonder een beperking, uit om gratis nieuwe ervaringen op te doen in een bosrijke omgeving. Het Zintuigenpark Weert ligt in het natuur- en recreatiegebied De IJzeren Man Weert, dat onderdeel is van het Grenspark Kempen~Broek.

Anita van den Boogaard, voorzitter van de stichting Zintuigenpark is trots op het park. Als moeder van een gehandicapte zoon nam zij het initiatief om in een bosrijke omgeving de zintuigen op een speelse manier te laten prikkelen. ‘In het bos wandelen wordt nog leuker als je je zintuigen moet gebruiken. Je ontdekt nieuwe dingen, waardoor je belevingswereld nog groter wordt. Uiteindelijk hoop ik dat iedereen die het park bezoekt op een leuke manier verrast wordt door de natuur.’

Het Zintuigenpark Weert is financieel mogelijk gemaakt door de provincie Limburg en de gemeente Weert. Meer informatie: www.zintuigenparkweert.nl.



Posted in: algemeen, roerdalen