pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2012 7:14 am Lees verder →

Sjwaampop dit weekend voor het eerst 2 dagen: programma zaterdag

Swalmen/Roerdalen – Sjwaampop bestaat in 2012 30 jaar en voor het eerst spreiden we onze vleugels ook uit naar de zaterdag (Later op de dag het programma vor zondag op dese site en een interview (vanmiddag op deze site) met Cynthia Janes die zondag als eerste optreedt vanaf 13.30 uur.

Met andere woorden 2 dagen feest, gezelligheid, en vooral goede muziek! De zaterdag zal in het teken staan van zwoele zomerse beats gehost door MC Farid. Farid staat bekend om zijn afro en bizarre kleding stijl, maar vooral zijn gave om het publiek “gek” te maken!

La Fuente zal deze avond afsluiten, deze 28 jarige topper zit al 12 jaar in het vak en zijn laatste release; Dounia gooit hoge ogen in de dance scene. LA FUENTE draaide al over de hele wereld, van de VS tot aan Vietnam, maar nu dus ook te bewonderen op de markt in Swalmen!

STICKYFINGERS, bestaande uit Nick & Glenn Soentjes uit Roermond zullen ongetwijfeld ook de voetjes van de vloer krijgen! Ze hebben een bijzondere smaak als het gaat om muziek. De bijzondere smaak leidt altijd tot verrassend en verfrissende sets vol muzikale uitbarstingen en climaxen.

De opening van deze dag zal worden verricht door: SvaiY&VekxvsMaxM. Deze lokale helden draaiden al op verschillende feesten en festivals, waarvan Solar en YumYum de bekendste zullen zijn. Dj ICL0 aka Igor Costa zal de markt in Swalmen, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van de nodige beats met Spaanse invloeden. Lou Geujen treedt op onder de artiestennaam Beatfactory en is geen onbekende voor het Swalmense publiek, hij is immers in Swalmen geboren en woont tegenwoordig in Beesel.

Om het programma compleet te maken zullen ook De Bassfaders, Sillo& Mootje en “2 fabulous dj’s” vanuit Jongerencentrum De Terp in Roermond acte de présence geven.Posted in: roerdalen, roermond