By augustus 18, 2012 10:04 am Lees verder →

Sjwaampop over 2 dagen en gratis toegang: programma voor zondag 19 aug.

Swalmen/Roerdalen – Hier volgt het volledig programma Sjwaampop 2012 voor zondag (in een apart bericht is het zaterdagprogramma opgenomen en een interview met Cynthia Janes- vanmiddag op deze site)

Zondag 19 augustus zal alweer voor de 30e keer de Markt van Swalmen in het teken staan van live muziek. Het oergezellige en gratis toegankelijke Sjwaampop festival barst dan namelijk weer los!

Na een geslaagd Sjwaampop Podium op zaterdag 16 juni heeft Cynthia Janes zich weten te plaatsen voor de felbegeerde openingsact op het Sjwaampop festival.

De volgende artiesten zullen zondag optreden:

Cynthia Janes: Deze jonge artieste heeft op Sjwaampop Podium met een heerlijke akoestische set laten horen waar muziek maken allemaal om draait. Met passie en muzikaal talent zal zij dit bijzondere jaar Sjwaampop openen.

KillFerelli: Het publiek kan snoeiharde gitaarmuziek met aanstekelijke refreinen, vrolijke popsongs
met een vuil randje en bitterzoete ballads verwachten van deze jonge regionale band. De Nederlandse rockscene is met Kelly een rockbitch rijker!

The Hype: 3FM Serious Talent ‘’The Hype’’ speelt sinds 2010 op verschillende podia in Nederland met pakkende hits zoals ‘’Do You Know?’’ en ‘’Travelogue’’. Met hippe, originele popsongs weten de heren jong en oud te boeien en zijn ze een lust voor het oor.

Anneke van Giersbergen: Anneke beschrijft het creatieve proces rondom het album als “het ontdekken van mijn eigen identiteit als solo-artiest”. Het weerspiegelt de veranderingen die ze de laatste jaren doorgemaakt heeft, wat resulteert in een unieke mix van levendige rock, elektronica en natuurlijk Van Giersbergen’s kenmerkende doorvoelde zang. Luister en geniet, en “Everyting Might Change”.

Miss Montreal: Ze heeft veel geschreven het laatste jaar omdat het allemaal op rolletjes liep en ze veel inspiratie had. Inmiddels hebben zich toetsen bij de band gevoegd. Er staan weer veel festivals gepland voor de zomer met veel nieuwe liedjes, een nieuw album en een bredere sound maar vooral een rockende mooie show! Uiteraard zal Miss Montreal deze zomer op Sjwaampop hun ex-megahit “Swing The Night Away” ten gehore brengen, de eerste succesvolle single van het nieuwe album van Sanne Hans.

The Memphis Maniacs: De ‘’Memphis Maniacs’’ staan garant voor explosieve en verrassende optredens. Zij hebben een aardige reputatie weten op te bouwen met hun energieke, ontvlambare show. Door het muzikale knip- en plakwerk van uiteenlopende hits creëren zij onverwachte combinaties waar alle voetjes van gaan dansenPosted in: roerdalen, roermond