pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 14, 2013 11:08 am Lees verder →

Sloop woningen Hoofdstraat Posterholt

Posterholt – De panden Hoofdstraat 114a, 114b, 116a, 116b 118 en 118a, te Posterholt, voormalige woon- en winkelpanden worden gesloopt.

De panden worden gesloopt in het kader van het DorpsOmgevingsProgramma (DOP) Posterholt. Het doel van dit programma is om de leefbaarheid in Posterholt, die de laatste jaren onder druk staat, te vergroten. Een onderdeel van dit plan is het opknappen van de oude kern.

Aan de achterzijde van de genoemde panden was al een deel gesloopt. In januari worden de panden definitief ontmanteld en gesloopt. Dit moet heel zorgvuldig gebeuren: aan weerszijden van het sloopgebied blijven immers nog woonhuizen staan. We kunnen enige overlast voor omwonenden niet helemaal voorkomen maar we zullen het zo veel als mogelijk beperken. Het af- en aanrijden van materieel en machines wordt daarom zo veel mogelijk via de achterzijde gedaan.

De sloop zal naar verwachting eind januari 2013 zijn afgerond. In afwachting van herontwikkeling wordt het gebied daarna afgezet met hekwerk en later ingezaaid met gras.
Foto Lian Sonntag: Nadat de fa. Theelen in januari 2012 de oude busremise aan de Hoofdstraat in Posterholt gesloopt heeft is het nu de beurt om de oude vervallen woningen te slopen. Op deze plek komt een zorgcomplex.Posted in: roerdalen