pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 20, 2018 8:33 am Lees verder →

Sluiting pand Herkenbosch na hennepvondst

Roerdalen – Woensdag 18 juli is op last van burgemeester Monique de Boer van de gemeente Roerdalen een pand gesloten aan de Veldweg 8 in Herkenbosch. De sluiting van het pand is voor de duur van drie maanden. In de loods trof de politie een hennepkwekerij aan.
De sluiting van het pand is op grond van de Opiumwet. Het betreft hier een loods op een industrieterrein. In het pand waren twee afzonderlijke hennepkweekruimtes met in totaal 1144 planten. Er zijn omstandigheden aangetroffen die wijzen op meerdere oogsten. Er is ook sprake van diefstal van stroom en water.
Gevaar openbare orde en veiligheid
De sluiting maakt een einde aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde, veiligheid en het woon- en leefklimaat. De aanwezigheid van drugs kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. Dit door overlast, brandgevaar en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om dit te voorkomen, is het pand tot 18 oktober 2018 gesloten.
Strenger beleid
De burgemeester nam het besluit op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid werd in september 2016 aangescherpt. Waar eerder bij een drugvondst met een waarschuwing werd volstaan, wordt nu meteen overgegaan tot sluiting van een woning.
—————————————————————————————————————————–Posted in: algemeen, politie, roerdalen