pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 30, 2017 6:10 pm Lees verder →

Sluiting 2 panden voor 3 maanden na hennepvondst in Herkenbosch en Melick

Roerdalen – Op last van burgemeester Monique de Boer van de gemeente Roerdalen zijn twee panden gesloten in Roerdalen. Donderdag 26 oktober werd het pand aan de Hoofdstraat 49 in Herkenbosch gesloten. Vandaag werd een woning aan de Heinsbergerweg 17 in Melick gesloten. De sluiting van de panden is voor de duur van drie maanden. In beide panden trof de politie een hennepplantage aan.
De sluiting op donderdag 26 oktober betreft het pand Hoofdstraat 49 ( d’n Ingel) in Herkenbosch. Er zijn hier afvalresten gevonden van een hennepplantage met ongeveer 1000 tot 1500 planten. Er was sprake van illegale afname van elektriciteit, met een risico op brand.
Melick
Vandaag is de woning aan de Heinsbergerweg 17 te Melick gesloten. Op 3 augustus is in deze woning op de bovenverdieping een hennepplantage gevonden met 560 hennepplanten. Tevens was er een ruimte ingericht om een nieuwe hennepplantage te starten. In de kelder stonden nieuwe kweekstekken hennep om de nieuwe plantage in te richten. Er was illegaal stroom afgetapt en geknoeid met de elektriciteitsmeter. Er was een groot risico op brand.
Gevaar openbare orde en veiligheid
De sluitingen maken een einde aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde, veiligheid en het woon- en leefklimaat. De aanwezigheid van drugs kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. Dit door overlast, brandgevaar en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om dit te voorkomen, is het pand in Herkenbosch tot 26 januari 2018 gesloten. De woning in Melick is de woning tot 30 januari 2018 gesloten.
Strenger beleid
De burgemeester nam het besluit op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid werd in september 2016 aangescherpt. Waar eerder bij een drugvondst met een waarschuwing werd volstaan, wordt nu meteen overgegaan tot sluiting van een pand. In Roerdalen zijn sinds de aanscherping 9 panden gesloten. Voor twee woningen loopt de procedure nog.Posted in: algemeen, politie, roerdalen