pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 18, 2018 5:17 pm Lees verder →

Sluiting woning Vlodrop na hennepvondst

Vlodrop – Woensdag 17 januari is op last van burgemeester M. de Boer van de gemeente Roerdalen het pand g aan de Grootestraat 2A in Vlodrop gesloten voor de duur van drie maanden. In de woning trof de politie een hennepkwekerij aan.
De woning is gelegen op de 1e verdieping van een appartementencomplex. De politie trof op de zolder van de woning twee afzonderlijke hennepkweekruimtes aan met in totaal 100 planten. Uit onderzoek bleek dat er sprake is van eerdere oogsten mede gelet op de aanwezigheid van potten met teelaarde en hennepresten. De politie kon vaststellen dat er in het appartement zeker al een jaar hennep werd gekweekt. Ook is geconstateerd dat de elektriciteitsmeter is gemanipuleerd. De sluiting van het pand is op grond van de Opiumwet.
Gevaar openbare orde en veiligheid
. De aanwezigheid van drugs kan leiden tot onveiligheid voor omwonenden. Dit door overlast, brandgevaar en de aanzuigende werking op criminele activiteiten. Dit levert een ernstig gevaar op voor de openbare orde en veiligheid. Om dit te voorkomen, is de woning tot 17 april 2018 gesloten.
Strenger beleid
De burgemeester nam het besluit op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid werd in september 2016 aangescherpt. Waar eerder bij een drugvondst met een waarschuwing werd volstaan, wordt nu meteen overgegaan tot sluiting van een woning.Posted in: algemeen, politie, roerdalen