pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 19, 2013 6:00 am Lees verder →

Sneeuw verraadt hennepkwekerij Swalmen

Swalmen /roerdalen -/ Gesmmolten sneeuw op het dak van een woning en een henneplucht leidde de politie donderdagmiddag naar een hennepkwekerij.

Bij de politie was een tip binnengekomen dat in een woning aan de Hendrik Mandestraat mogelijk een hennepkwekerij zou zitten. Toen agenten donderdagmiddag een kijkje bij de woning namen, zagen ze dat de sneeuw op het dak gesmolten was en vanuit de woning kwam een henneplucht. De agenten besloten daarop een kijkje in de woning te nemen.

Zolder
In de woning troffen de agenten op een zolderetage een hennepkwekerij aan met in totaal 636 planten. De planten en de apparatuur is inbeslaggenomen. De politie hield een man die in de woning aanwezig was aan en de dierenambulance ontfermde zich over een hond die in de woning was.

Meld hennepkwekerijen
Hennepteelt heeft inmiddels het onschuldige karakter ver achter zich gelaten. Er gaan miljarden euro’s om in de hennepteelt, die steeds meer verweven is met de handel in harddrugs en vuurwapens, fraude, mensenhandel en mensensmokkel.

Hennepkwekers veroorzaken schade en overlast door lekkage en stank. Omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht, is de kans op brand door kortsluiting of oververhitting groot. 10% van de woningbranden is te relateren aan hennepteelt. Dit levert dus risico’s op voor de veiligheid in de buurt. Door de overlast ontstaan spanningen of angstgevoelens bij buurtbewoners en wordt het leefklimaat in een woonwijk aangetast.

Vermoedt u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel de politie, 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000. Hennep telen is een misdrijf, dus strafbaar. Politie, gemeente, Openbaar Ministerie, woningcorporaties en energiebedrijven treden samen op tegen hennepkwekerijen. Zij verzamelen aanwijzingen en tips, ontmantelen de kwekerij en pakken de kweker stevig aan.Posted in: politie, roerdalen, roermond