pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 25, 2016 6:25 pm Lees verder →

Sneijder wil schitteren in interlands

Roerdalen – Wesley Sneijder wil schitteren in interlands en is blij dat hij even weg kan uit Turkije, want bij Galatasaray draait het op dit moment alles behalve soepel.

De spelmaker van Oranje staat met zijn ploeg Galatasaray 24 punten achter op koploper Beşiktaş. Ook is de Turkse ploeg uitgeschakeld voor de Champions League en Europa League, en als klap op de vuurpijl mogen ze volgende jaar ook niet Europees spelen.

“Het is niet echt een topseizoen, maar we moeten proberen er iets moois van te maken. We zitten nog in de halve finale van de beker, dus we kunnen nog een prijs pakken. Maar al met al is het een verloren seizoen. Alles lijkt tegelijk mis te gaan.”, jammert Sneijder in een gesprek met Metro.
Sneijder is duidelijk niet happy met de huidige situatie, en de recente aanslagen in Turkije helpen daar ook niet aan mee. ”Ik heb altijd gezegd: zodra mijn gezin en familie in gevaar komen, trek ik aan de bel. Dat is gelukkig nog niet het geval”, aldus Sneijder.Posted in: algemeen, roerdalen