pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 1, 2016 9:06 am Lees verder →

Sneijder ziedend over verhaal in Turkse media

Roerdalen – Wesley Sneijder heeft via social media flink uitgehaald naar de Turkse media. Die schreven dat de middenvelder kritiek zou hebben geuit op trainer Mustafa Denizli.

In een interview zou Sneijder de trainingsmethoden van Denizli hebben bekritiseerd. Ook zou de vedette van Galatasaray zijn onvrede kenbaar hebben gemaakt over zijn reserverol tegen Gaziantepspor. Sneijder moest van Denizli toen op de tribune plaatsnemen.
Lees meer: Lazio schudt Galatasaray in return van zich af
Via Twitter ontkent de Oranje-international de verhalen zeer stellig. “Turkse media maken weer een bullshit verhaal. Ik heb helemaal geen interview over Mustafa Denizli gehad”, schrijft Sneijder. “Ik zou zoiets nooit zeggen, want ik heb respect voor hem!”

Of de steunbetuiging van Sneijder richting zijn coach op tijd komt, is nog maar de vraag. Nationale media meldden maandag namelijk dat Denizli zijn ontslag heeft aangeboden. Galatasaray werd vorige week uitgeschakeld in de Europa League en het verloor drie van zijn laatste vijf competitieduels.Posted in: roerdalen