pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 30, 2013 12:59 pm Lees verder →

Www.roerdaljournaal.nl : Snel klaar nieuwjaarsrecept van Els: varkensfricandeau (van moeder) met ham en kaas

Roerdalen – Op www.roerdaljournaal.nl (met dagelijks nieuws en recepten) vandaag eden recept van Els wat haar moeder met kerst maakte: varkensfricandeau

Ingrediënten (4 pers.):
750 gr. varkensfricandeau aan 1 stuk
1 ons kaas in plakjes
1 ons achterham
klein blikje mandarijntjes
klein blikje ananasstukjes
flink wat boter
zout en peper

Bereiding:
Verhit in een braadpan flink wat boter. Bestrooi de fricandeau met zout en peper en braadt het vervolgens rose. Haal de fricandeau uit de pan en laat het even rusten. Voeg aan het bakvet de mandarijntjes en ananasstukjes toe plus het sap, je moet zelf maar even kijken of je alles gebruikt. Breng het aan de kook en laat het een beetje indikken. Snijd de fricandeau in plakken en leg het in een ovenschaal. Stop tussen iedere plak een plakje ham (evt. halveren) en kaas. Giet de jus eroverheen plus de vruchtjes natuurlijk en schuif het in een voorverwarmde oven van 220 graden. Het moet er ongeveer 15 minuten in, in ieder geval tot het goed warm is en de kaas gesmolten is. Heerlijk met aardappelkroketjes en iedere groente die je maar lekker vindt!

Opmerking:
Els: Wij aten dit vroeger met de Kerst en ik weet dat een tante dat nog steeds doet! Ik maak het zelf uit de losse pols zoals je kunt zien want er staat niks van op papier, maar het kan eigenlijk niet mislukken want het is zo super-eenvoudig! En zo verschrikkelijk lekker…..
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl.Posted in: recept, roerdalen