pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 13, 2012 11:59 am Lees verder →

Snellere aanpak veel voorkomende criminaliteit

Panningen – De politie heeft recent een Poolse bestuurder op de Raadhuisstraat te Panningen zijn rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed. De 41-jarige bestuurder bleek na controle 935 ugl (2,15 promille) te hebben waarna door middel van de Z.S.M. procedure zijn rijbewijs is ingevorderd en een dagvaarding is uitgeschreven.

Programma ZSM
Veel voorkomende criminaliteit daadkrachtig, snel, passend en efficiënt aanpakken. Die werkwijze staat centraal in het programma ZSM. ZSM, dat is: Zo Snel, Slim, Selectief, Simpel, Samen en Samenlevingsgericht Mogelijk.

Politie, OM en ketenpartners pakken met ZSM veelvoorkomende misdrijven op daadkrachtige wijze aan. In de ZSM-werkwijze beslissen zij na aanhouding van de verdachte zo spoedig mogelijk over het afdoeningstraject. Waar mogelijk wordt direct een afdoeningsbeslissing genomen. Het gaat hierbij om betekenisvolle interventies, waarbij verdachten een passende reactie krijgen, recht wordt gedaan aan de positie van het slachtoffers, en de buurt merkt hoe snel daders worden gecorrigeerd. Dat alles in een strafrechtketen waarin de partners samen een schakel vormen. En dus snel schakelen.

De daadwerkelijke landelijke uitrol start medio 2012 en moet medio 2013 gereed zijn. Elk regioparket heeft dan ZSM als werkwijze, 7 dagen per week geopend, 16 uur per dag ingevoerd.

Voor meer info over ZSM kijk op www.om.nlPosted in: politie