porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 4, 2016 4:11 pm Lees verder →

Spaans talent is bij met Roda: ik ben hier heel gelukkig

Roerdalen – Met Marcos Gullon haalde Roda JC in de winterstop een speler met een verhaal binnen. De Spanjaard stond in zijn land te boek als een groot talent en speelde in de Spaanse jeugdelftallen aan de zijde van Javier Martinez (Bayern München) en Cesar Azpilicueta (Chelsea).
Gullon begon zijn carrière bij Villarreal, maar toen een doorbraak uitbleef verkaste hij naar Racing Santander. “Helaas degradeerden we dat seizoen, maar mijn hoogtepunt was het uitduel met Real Madrid. In het bijzijn van mijn familie en vrienden speelde ik de hele wedstrijd”, aldus de middenvelder op de website van Roda JC.

“Ik ben hier heel gelukkig”, vervolgt hij. “Ik had wel eens van Roda JC gehoord maar toen ik me erin verdiepte, zag ik hoe groot de historie is. In het stadion voel je de echte voetbalsfeer. Ik vind het mooi om te ervaren hoe de mensen het voetbal hier beleven. In Spanje beginnen de fans vaak na twintig minuten al te fluiten als het tegenzit. Hier is het positiever en voel ik dat de supporters ons echt ondersteunen. Als je je best doet, zijn ze al tevreden.”Posted in: roerdalen