By juni 2, 2011 6:01 am Lees verder →

Spaartip: Uitstel tot 5 juni: flinke stijging tarieven gas en electriciteit voor 5 jaar vast

Roerdalen – Regelmatig zullen vanaf nu besparingstips en consumententips voor iedereen op deze site www.roerdaljournaal.nl verschijnen. Uitgangspunt daarbij is dat u er uw voordeel mee kunt doen.
De eerste besparingstips gaat over de energietarieven: gas en electra. Aangekondigd is dat die met het jaar duurder wordt. En een Roerdalense consument zegt: “Ik belde om de prijs van deze energie ( en gas en electriciteit) 5 jaar vast te zetten. Men zei mij: uw hebt al geluk: u hebt 2 jaar geleden al de prijzen vastgezet. Maar anderen kunnen dat alsnog doen aleen hebben ze wel voordeel maar niet dat wanneer ze al 2 jaar geleden e.e.a. vast egzet had”
De prijsstijging van 1 juni heeft de www.vastelastenbond.nl kunnen uitstellen tot zondag 5 juni. Op 5 juni gaan de tarieven voor 5 jaar vast flink omhoog. Voor elektriciteit betalen nieuwe aanmelders 3% meer, voor gas maar liefst 8%. Het overgrote deel van de leden van de Vastelastenbond heeft de energietarieven voor 3 of 5 jaar vastgezet. Zorg er nu voor dat ook uw familieleden, vrienden of kennissen deze verstandige beslissing nemen. Tot 5 juni kunnen zij zich aanmelden. Ook al lopen huidige contracten nog een tijdje door. De Vastelastenbond regelt de overstap tot in de puntjes. Niet tevreden? Binnen 3 maanden na aanmelding is afmelden geen enkel probleem.Posted in: roerdalen