pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 28, 2016 1:17 pm Lees verder →

Froome richt zich op tijdrit bij Ol. Spelen

Roerdalen — Tourwinnaar R Froome neemt geen enkel risico met het oog op die tijdrit. Hoe anders was dat in de Tour, waar Froome zich met gevaar voor eigen leven in een afdaling stortte en in de beklimming van de Mont Ventoux op een motor botste. Door het incident op de Mont Ventoux, waarna Froome zijn inmiddels bekende loopactie inzette, is veiligheid opnieuw een belangrijk gespreksonderwerp. Froome: “Er zijn steeds meer incidenten. Iedereen wil een mooie koers zien en iedereen wil een koers zien die niet wordt beïnvloed door het publiek. Als er meer gedaan moet worden met regels, dan sta ik daar achter.”

“Er zouden zeker regels moeten zijn over dranghekken in de laatste drie kilometer”, gaat Froome verder. “Toch was de Mont Ventoux een uitzonderlijk geval omdat de finish verlegd werd en er geen tijd meer was om de dranghekken daar te plaatsen. Daarom kon dat gebeuren, dat waren geen normale omstandigheden”, weet de voorman van Team Sky.

Het seizoen van Froome zal ook na de Spelen nog niet voorbij zijn. Froome gaat, mits hij fit blijft, ook nog naar de Vuelta a España. Op weg naar de Spelen staat de Prudential Ride in Londen nog op het programma. De wegwedstrijd in Rio is op 6 augustus, de tijdrit op 10 augustus.Posted in: algemeen, roerdalen