pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 20, 2016 5:33 pm Lees verder →

Spelers blij met adviezen ervaren Dick Advocaat bij Feyenoord

Roerdalen – Feyenoord-uitenspeler Bilal Basacikoglu is blij met de komst van de ervaren oefenmeester Dick Advocaat als adviseur. Basacikoglu zegt dat Advocaat met de spelers praat en dat hij tips geeft aan de voetballers. Volgens de aanvaller hoort hij dingen ‘die je nog nooit gehoord hebt’.
“Dan ga je nadenken en denk je: daar zit wel wat in. Ik kreeg het via internet te horen. Twee dagen later stond hij hierboven. Het is mooi om met iemand samen te werken met zoveel ervaring. Hij vindt dat ik meer gebruik moet maken van mijn snelheid. Dat maakt je sterker als iemand met zoveel ervaring dat tegen je zegt”, zegt Basacikoglu in gesprek met de NOS.
De aanvaller viel enige tijd buiten de boot, maar door de slechte reeks van Feyenoord kreeg hij de voorbije periode weer wat meer minuten. Basacikoglu noemt het dubbel, maar als hij moet kiezen gaat hij toch voor goede prestaties van de club. “Eerlijk gezegd heb ik liever dat ik op de bank zit en dat het met de club goed gaat, dan dat ik elke wedstrijd speel en verlies.”Posted in: roerdalen