pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 2, 2011 1:30 pm Lees verder →

Sponsorfietstocht Tour de Blauw voor Poolse school

Limburg-Noord – – Stichting Blauw organiseert jaarlijks de sponsorfietstocht Tour de Blauw en geeft hiermee uitdrukking aan maatschappelijke betrokkenheid, verbondenheid en vriendschap. Op vrijdag 3 juni gaat de derde Tour de Blauw van start vanaf het regiobureau van de politie Limburg-Noord te Venlo. De tour vindt plaats van 3 tot en met 10 juni 2011 en zal in deze dagen langs de drie zuidelijke provincies van Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland) trekken, alsook een deel door België en Duitsland. De tourkaravaan bestaat uit een groep van 50 politiemensen, afkomstig uit alle regio’s waar doorheen gefietst wordt. Per dag fietsen zij 150 kilometer om geld in te zamelen voor een basisschool in Rybaki, Polen.

Stichting Blauw is in het leven geroepen door politieagenten die, in hun vrije tijd, willen bijdragen aan betere leefomstandigheden voor kinderen in Polen. Zij zamelen op diverse manieren geld en middelen in, waarmee deze kinderen een kans krijgen op een betere toekomst. De stichting is uitgegroeid tot een begrip in de regio Limburg-Noord.

Met de eerder georganiseerde sponsorfietstochten zijn onder andere een basisschool en internaat in Ustrzyki Dolne in Polen opgeknapt en heeft de stichting de kinderafdeling van het ziekenhuis in diezelfde plaats kunnen voorzien van moderne apparatuur. Stichting Blauw heeft in 2008 zelfs topkok Herman Den Blijker weten te strikken. Hij heeft de koks van het internaat in Polen tips gegeven over hoe je gezond en lekker kunt koken met weinig middelen. Heel Nederland was er destijds getuige van in zijn tv-programma ‘Herman Helpt’.

Voor meer informatie over de stichting en over de activiteiten omtrent Tour de Blauw, kijk op www.stichtingblauw.nlPosted in: politie