pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 1, 2016 7:44 am Lees verder →

Vader gezin ongekomen; Spookrijder op A2: twee doden en gewonden

Best – Een ernstig ongeval met twee auto’s op de A2 bij Best vrijdagavond laat heeft aan twee mensen het leven gekost. De politie bevestigt dat een van de doden een spookrijder was. Het andere dodelijke slachtoffer zat in de andere betrokken auto. Daarin zaten nog twee inzittenden, die er beide ernstig aan toe zijn.

Vanwege de flinke botsing bleef de snelweg in de richting Eindhoven urenlang afgesloten. Verkeer werd omgeleid. Even na twee uur ’s nachts werd de A2 ter hoogte van knooppunt Ekkersweijer weer vrijgegeven, meldde Rijkswaterstaat.

De spookrijder zat alleen in de auto. In de andere auto zat een gezin. De vader van het gezin overleefde de klap niet. De moeder is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hun 14-jarige zoon is wel aanspreekbaar.

Vijftien kilometer
Volgens verschillende getuigen scheurde de spookrijder langs tientallen auto’s. Hij zou in volle vaart frontaal op de auto zijn gebotst. Hierdoor ontstond een enorme ravage op de rijbaan. De weg was bezaaid met brokstukken.

Bij de politie kwam de eerste melding van de wegpiraat binnen vanaf knooppunt Leenderheide. Dit zou betekenen dat de spookrijder zeker vijftien kilometer tegen het verkeer in over de randweg van Eindhoven heeft afgelegd.Posted in: algemeen, politie