pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 21, 2016 3:04 pm Lees verder →

Spoor Heldens vermist paar leidt naar Spanje

Helden – Uit het onderzoek naar de vermiste man en vrouw uit Helden zijn sterke aanwijzingen gekomen dat zij in Spanje verblijven. De politie houdt rekening met een vrijwillig vertrek van het echtpaar.

De politie en het Openbaar Ministerie Limburg blijven investeren om in contact te komen met de vermisten, om op die manier duidelijkheid te krijgen over de situatie. Sinds zaterdag 9 april ontbreekt elk spoor van het echtpaar. Uit onderzoek blijkt dat zij vermoedelijk in de omgeving van Granada, in het zuiden van Spanje, verblijven. Via internationale samenwerkingsverbanden is de hulp van de Spaanse politie ingeschakeld. Tot op heden is het ook hen niet gelukt om contact te leggen met het echtpaar. De familie is geïnformeerd over deze ontwikkelingen in het onderzoek.

Onderzoek
Nadat de familie melding deed van de vermissing heeft de politie in en rondom de woning aan de Molenstraat onderzoek verricht. Zowel het buurtonderzoek als oproepen via de (sociale) media leverden diverse tips van het publiek op.Posted in: algemeen, politie