pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 4, 2016 6:02 pm Lees verder →

Spoor vermiste jongen na 27 jaar gevonden…

Roerdalen – Een geruchtmakende vermissing in Amerika is na 27 jaar opgelost. Het stoffelijk overschot van de elfjarige jongen Jacob Wetterling is gevonden. Iemand had de politie verteld waar het lichaam lag.zo meldt ANOP op Nu.nl
De jongen verdween in oktober 1989, toen hij met zijn broer en een vriendje fietste in de buurt van zijn huis in de staat Minnesota. Een gemaskerde en gewapende man nam hem mee. Hij bleef spoorloos en er werd niemand opgepakt.

Vorig jaar heropende de politie het onderzoek. Ze vonden een man die al eerder in beeld was en die andere jongetjes in de buurt had aangerand. Hij leidde de politie naar het graf van de jongen.

“Jacob is gevonden, onze harten zijn gebroken. We hebben er geen woorden voor”, sprak Jacobs moeder tegen een lokale televisiezender.

De verdwijning van het jongetje schokte Amerika. In 1994 nam het Amerikaanse parlement de Jacob Wetterling-wet aan, die staten verplicht om lijsten met zedendelinquenten bij te houden.Posted in: algemeen, politie, roerdalen