pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 26, 2011 10:01 am Lees verder →

Sport : Resterend competitieprogramma van FC Twente, Ajax en PSV

Roerdalen/Eindhoven –
FC Twente, Ajax en PSV maken gedrieën uit wie zich in het 55ste Eredivisieseizoen kampioen van Nederland mag gaan noemen. PSV aast op haar 22ste landstitel, terwijl FC Twente en Ajax voor nummer twee en nummer dertig gaan. De schaal zal naar alle waarschijnlijkheid eindigen in Eindhoven, Enschede of Amsterdam. De resterende twee wedstrijden moeten gaan uitmaken wie kampioen wordt.

Terwijl FC Twente (1-2 winst bij ADO Den Haag) en Ajax (4-1 winst van Excelsior) dit weekend hun plicht hebben gedaan, zakte PSV door het ijs. De Eindhovenaren kregen met 3-1 klop bij Feyenoord en kunnen de titelhoop bijna uit het hoofd zetten. PSV heeft met nog twee wedstrijden te gaan 65 punten, Ajax heeft er 67 en Twente voert de ranglijst aan met 68 punten.
Voor de volgende speelronde lijken FC Twente en PSV het getroffen te hebben. FC Twente krijgt bezoek van het bijna gedegradeerde Willem II, terwijl PSV bezoek krijgt van het kwakkelende Vitesse. Ajax staat voor een lastige uitwedstrijd bij SC Heerenveen. Als de drie topclubs winnen staat de Eredivisie voor een spetterende ontknoping en kunnen Twente en Ajax in een onderling duel uitmaken wie de landstitel pakt.
Resterend programma FC Twente:
Willem II (thuis) en Ajax (uit).
Resterend programma PSV:
Vitesse (thuis) en FC Groningen (uit).
Resterend programma Ajax:
SC Heerenveen (uit) en FC Twente (thuis).Posted in: roerdalen