porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 5, 2011 11:56 am Lees verder →

Sport: Voetbal: Gelijkspel Oranje deels geluk; Van Persie beetje boos op Robben

Roerdalen – Elk duel waarin stervoetballers acteren heeft zijn schaduwkantjes. Zo had Oranje het vriendschappelijk duel tegen Brazilie winnend kunnen afsluiten of ook net zo goed met 3-0 hebben kunnen verliezen: de meeste kansen waren er voor de Brazilianen, vooral in de tweede helft. Het bleef 0-0-. Maar de grootste kans was er voor Van Persie eigenlijk, zo vond iedereen maar het egoisme van Robben was groter en die faalde. Hij gaf de bal niet aan de vrijstaande Van Persie.
Daarom was van Persie een beetje boos toen hij werd gewisseld en voor de rest van het duel niet op de bank het eindsignaal afwachtte. Hij gaf de bondscoach een slap handje en liep meteen naar de kleedkamer. “Ik heb de betrokkenen inmiddels laten weten dat Robben de bal aan Van Persie had moeten geven.”, zo zei de bondscoach tegen het ANP. En volgens het persburo zou Robben gezegd hebben dat ” die dingen gebeuren soms, maar Robin had gelijk. Hij stond vrij.”
Overigens was het aan de kersverse debutant in de goal van Oranje te danken dat Oranje op 0-0 bleef want Brazilie dat in eigen land al heel lange tijd niet meer scoorde, verzuimde opnieuw.Posted in: roerdalen