pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 25, 2011 7:58 am Lees verder →

Sport: Voetbal: Hiddink: geduld tot 3 juni en hij beveelt Van Basten aan bij Arsenal

Roerdalen – Arsenal, en ook een beetje Ajax en PSV beide laatste in een adviseursrol, als adviseurs. Deze drie die Hiddink willen strikken, moeten geduld hebben tot 3 juni. Dan staat de EK-kwalificatiewedstrijd van Turkije in en tegen België op het programma. Inzet van dat duel is de tweede plaats in Groep A achter Duitsland. Bij een nederlaag van de Turken kon het lot van Hiddink als Turks bondscoach wel eens bezegeld zijn. In dat geval kan hij weer gaan en staan waar hij wil.
Mocht Hiddink niet haalbaar blijken voor Arsenal, dan richt clubeigenaar Roman Abramovich zich op José Mourinho (Real Madrid), André Villas-Boas (FC Porto), Harry Redknapp (Tottenham Hotspur), Josep Guardiola (Barcelona) of Marco van Basten (clubloos).
: Guus Hiddink heeft Roman Abramovich dezelfde boodschap gegeven als PSV en Ajax eerder. Zolang hij bondscoach is van Turkije wil hij zich volledig focussen op die taak. Wel gaf hij de steenrijke Russische eigenaar van Chelsea een trainersadvies: Marco van Basten.Posted in: roerdalen