By mei 20, 2011 10:37 am Lees verder →

Sport: Voetbal: Keeper Gomes terug bij PSV? en Stekelenburg (Ajax) toch naar Manch. United?

Roerdalen/Eindhoven/Amsterdam – PSV Eindhoven zou in de weer zijn om keeper Heurilo Gomes (30) terug te halen naar Eindhoven. Het contract van de Braziliaan bij Tottenham Hotspur loopt in de zomer van 2012 af en volgens De Telegraaf staat Gomes open voor een tweede periode bij PSV. Hij was al succesvol PSV-doelman tussen 2004 en 2008: elk jaar de titel.
PSV zou de huidige Zweedse keeper Isaksson, die Gomes opvolgde, gaarne willen verkopen. Lukt dat niet dan moeten de Zweed en de Braziliaan concurreren om de eerste plek onder de doellat.
Overigens heeft de PSV-voorzitter ook een gesprek gehad met Guss Hi\ddink, die zijn hart nog altijd een beetje verpand heeft aan de Eindhovense club. Het was een goed gesprek volgens beide partijen en afgesproken is dat ze regelmatig over PSV en zijn spelers van gedachten wisselen om een beter resultaat dan dit jaar – derde plek in de eredivisie te krijgen en weer geen CL-voetbal op het hoogste Europees niveau.\Intussen gaat ook de geruchtenmachine bij Ajax verder: Stekelenburg zou weliswaar een mooi contract aangeboden hebben gekregen maar het Britse Manchester United zou nog altijd in de markt zijn voor de keeper van Ajax, hioewel geen der partijen daar iets over los laat.Posted in: roerdalen