pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 7, 2011 1:29 pm Lees verder →

Sport: Voetbal: Manipulatie in Turks voetbal en al 22 veroordelingen

Roerdalen – De grote fraudeactie in het Turkse voetbal waarbij wedstrijden gemanipuleerd zijn heeft al 22 veroordelingen opgeleverd. Een Turkse rechter heeft donderdag 15 personen veroordeeld tot een gevangenisstraf.

De 15 worden in verband gebracht met mogelijke manipulatie van voetbalwedstrijden. Eerder waren al zeven anderen al veroordeeld.
De politie heeft tot zover 61 mensen gearresteerd vanwege het schandaal in het Turkse voetbal. Van hen zijn er inmiddels 27 weer vrijgelaten.
Onder de gearresteerden bevindt zich ook de voorzitter van de Turkse topclub Fenerbahçe, Aziz Yildirim,. Hij werd een dag na zijn arrestatie opgenomen in het ziekenhuis omdat hij onwel was geworden.

Ook vicevoorzitter Sekip Mosturoglu, van Fenerbahçe behoort tot de verdachten. Naast Fenerbahçe richt de aandacht zich ook op andere clubs.
Zo zit onder meer een doelman van Sivasspor vast. Ook moet een oud-international van Turkije de cel in, evenals de oud-voorzitter van Diyarbakirspor en Giresunspor.Posted in: politie, roerdalen