pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 17, 2011 9:54 am Lees verder →

Sport Wielrennen: Gokje in Ronde van Spanje die zaterdag start

 Roerdalen – Zaterdag 20 augustus as start in Benidorm de laatste grote wielerronde van het jaar: de Vuelta a España. Het belooft een  extreem zware editie te worden. Zelfs de ploegentijdrit in Benidorm begint met een klimmend gedeelte, terwijl op dag vier al gefinisht wordt op de Sierra Nevada.

Later in de ronde wachten ook nog de Covatilla en de gevreesde Anglirú, waar het percentage in de laatste 7 kilometer amper onder de 12 procent komt. Op de flanken van de Anglirú kunnen we in elk geval genoeg strijd verwachten tussen de favorieten. Oud-winnaar Denis Menchov, Joaquin Rodriguez, Jurgen Van den Broeck, Igor Anton, Michele Scarponi en titelverdediger Vincenzo Nibali zullen in elk geval hoge ogen willen gooien.
Een andere vraag zal zijn: hoe sterk is Marcel Kittel in een veld met Mark Cavendish, Alessandro Petacchi en Tyler Farrar? Het Duitse sprinttalent maakt dit seizoen furore en won in de Ronde van Polen vier massasprints met veel gemak. Veel kansen in Spanje lijkt hij echter niet te krijgen, want gezien de profielen worden de etappes voor ‘platte’ sprinters weer niet rijkelijk toebedeeld. De kans dat Peter Sagen zijn eerste rit in een grote ronde pakt is daarentegen wel groot. Er zijn een aantal slotkilometers met hellende stukken, waarin de jonge Slowaak zich een specialist heeft getoond.

Denk jij alle antwoorden al te weten? Maak dan een team en speel mee voor slechts 7 euro per team. Het VueltaSpel van Zweeler start op zaterdag 20 augustus om 17.00 uur en kent een gegarandeerde prijzenpot van 13.500 euro. Momenteel staat de prijs voor de eerste plaats in het algemeen klassement op 750 euro en zijn er in totaal 75 AK-prijzen. Ook elke etappe vallen de beste teams in de prijzen met in totaal 280 euro per rit (70, 60, 50, 40, 30, 20 en 10)

Naast de best scorende teams is er ook weer een strijd in het leven geroepen voor de minste punten. Zo staat de ‘0 punten jackpot’ vertrouwd op 750 euro, terwijl er ook weer etappeprijzen (totaal 280 euro) zijn voor de teams die onderaan eindigen boven de teams met nul punten. Tot slot is er uiteraard tijdens de Vuelta een subleagueklassement, waar je met vrienden/familie/collega’s ook nog een leuk prijsje kunt pakken: 100 euro voor de beste subleague en 75, 50 en 25 euro voor de subleagues op de verdere ereplaatsen.

Bijna de helft van de wielerploegen heeft inmiddels zijn negenkoppige selectie bekend gemaakt voor de Vuelta, maar bij sommige teams blijft het vooralsnog bij een voorlopige selectie. Gelieve dus je team(s) in de gaten te houden, zodat je de Vuelta niet begint met één of twee reserverenners minder.
Verdere info over het meespelen : www.zweeler.comPosted in: Geen categorie