pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 15, 2011 10:24 am Lees verder →

Staatssecretaris: Op maandag geen post meer, behalve spoedeisende, zoals rouwbrieven

Roerdalen – Staatssecretaris Henk Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie wil het aantal verplichte bezorgdagen van post terugbrengen naar vijf, in plaats van zes.
Dat betekent dat PostNL (PNL.AE) niet langer op maandag hoeft te bezorgen. Het bedrijf pleit daar al jaren voor. Van alle wekelijkse post wordt maar 2% op de maandag bezorgd.Spoedeisende post, zoals rouwpost en medische post, moet wel nog steeds op maandag worden bezorgd, vindt Bleker.
Het nieuws werd donderdagochtend al gemeld door dagblad De Telegraaf.
“Het laten vallen van de maandagbezorging vind ik nodig om de postvoorziening voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden”, aldus de staatssecretaris donderdag in een persbericht. “Het verminderen van het aantal brievenbussen en postvestigingen, zoals dit in de verschillende onderzoeken is gesuggereerd, vind ik nu een stap te ver.”
PostNL is als verlener van de universele postdienst momenteel nog verplicht om zes dagen in de week post op te halen en te bezorgen. Ook moet het bedrijf tenminste 2.000 postvestigingen hebben en een uitgebreid netwerk van brievenbussen.
De hoeveelheid post is de afgelopen jaren met zo’n 30% afgenomen. De daling zal naar verwachting doorzetten, door het toenemend gebruik van internet voor het versturen van verjaardagskaartjes, bankafschriften en rekeningen.
Door de daling wordt de kostprijs per verstuurd poststuk hoger. Om een sterke stijging van de postzegelprijzen te voorkomen, wil Bleker het aantal bezorgdagen terugbrengen naar vijf.



Posted in: roerdalen