pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 30, 2012 6:28 am Lees verder →

Stadskantoor Roermond is verhuisd naar Kazerneplein: bezoek alleen op afspraak

Roermond – De gemeente Roermond investeert in de kwaliteit van dienstverlening door alle klantcontacten op één plek onder te brengen. Sinds 29 mei kunt u terecht in het nieuwe Stadskantoor aan het Kazerneplein 7. Om u als klant goed van dienst te kunnen zijn werkt men volledig op afspraak.

De afdeling Sociale Zaken is verhuisd vanuit het Aureool naar het Stadskantoor op het Kazerneplein. Datzelfde geldt voor Publiekszaken en de bouwbalie van Bouwtoezicht. Dit betekent dat alle klantcontacten vanuit dit nieuwe Stadskantoor plaatsvinden.

Wilt u ons nieuwe stadskantoor bezoeken?
Maak dan alleen via een afspraak, online of telefonisch. Zorg dat u in ieder geval uw BSN-nummer (sofinummer) bij de hand hebt. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via e-mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer (0475) 359 999. U kunt in het nieuwe stadskantoor niet meer terecht zonder afspraak.

Buslijn 14

Sinds 29 mei onderhoudt Veolia Transport Limburg in Roermond een nieuwe buslijn, lijn 14. Met deze lijn hebben de inwoners van Roermond een goede openbaar vervoer verbinding van en naar het nieuwe Stadskantoor aan Kazerneplein 7. De nieuwe halte Stadskantoor/OutleTt is gerealiseerd op de Maashaven en ligt op korte loopafstand van het Stadskantoor.
Lijn 14 bedient het nieuwe stadskantoor in een halfuurdienst en rijdt vanaf station TRoermond via Wilhelminaplein naar Stadskantoor/Designer Outlet Roermond v.v. op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. 

Het nieuwe Stadskantoor
De entree van het kantoorpand ligt aan het Kazerneplein. Op de begane grond bevinden zich een wachtruimte en de balies waar de klant voor de meeste producten en diensten terecht kan. Op de eerste verdieping liggen de spreekkamers en een wachtruimte voor klanten van Sociale Zaken.
Stadhuis blijft bestuurlijk centrum
Het mooie, historische stadhuis in de binnenstad blijft bestuurlijk centrum. Overige medewerkers blijven in het stadhuis aan de Markt gehuisvest. Posted in: roermond