pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2012 12:58 pm Lees verder →

Stem vandaag nog: wat is het beste toeristische idee van Limburg?

Roerdalen – Limburgers, maar ook andere geïnteresseerden kunnen sinds 12 april stemmen op het meest innovatieve toeristische idee voor Limburg. Via de website www.limburg.nl/uitgekiendekansen kan tot en met vandaag , 18 april gestemd worden op één van de drie concepten die meedingen naar de eerste prijs.
Tijdens de conferentie ‘Vrijetijdseconomie Limburg op weg naar 2020’ op 23 april overhandigt gedeputeerde Mark Verheijen op het Floriadeterrein de prijs ‘Uitgekiende kansen voor Limburg’ aan de winnaars met het meest innovatieve toeristische idee.

Project ‘Uitgekiende Kansen’.
Ongeveer 40 studenten van Zuyd Hogeschool ontwikkelden in groepjes een voorstel voor een innovatief toeristisch concept. De Provincie Limburg, de ANWB en Zuyd Hogeschool hebben hiervoor de handen ineen geslagen in het project ‘Uitgekiende Kansen’. De studenten werden door de Provincie Limburg en de ANWB begeleid met kennis over het beleid vrijetijdseconomie en kennis van de consument.

Een jury van deskundigen (allemaal werkzaam in de toeristisch-recreatieve sector) koos uit het totaal een drietal concepten die potentie hebben om verder door ontwikkeld te worden in Limburg. Aan eenieder die Limburg een warm hart toedraagt de eer om hier een keuze uit te maken en te stemmen op het beste idee voor Limburg.

Limburg bereidt zich voor op de toekomst
Het project ‘Uitgekiende Kansen’ probeert een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en realiseren van innovatieve toeristische kennis en ideeën. Meer aansluiten op veranderende behoeften van de consument en het aantrekken van nieuwe doelgroepen naar de provincie Limburg kunnen bijdragen aan een hogere economische verdiencapaciteit en werkgelegenheid in Limburg. Een goede samenwerking tussen overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties is essentieel om dergelijke initiatieven en projecten tot een succes te maken.

Stem mee en maak uw keuze kenbaar via www.limburg.nl/uitgekiendekansen

Meer informatie over de conferentie ‘Vrijetijdseconomie Limburg op weg naar 2020’: Cècely Loontjens, Provincie Limburg 043 – 389 7334
Meer informatie over het project ‘uitgekiende kansen’: www.limburg.nl/uitgekiendekansenPosted in: roerdalen