pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 15, 2017 2:58 pm Lees verder →

Stembus-dag: er ging ook wat mis…

Roerdalen – Traditiegetrouw gingen zaken mis bij de stembusslag vandaag:
Zo ging het stembureau op Almere Centraal een kwartier te laat open omdat niet alle stembussen verzegeld waren: van een aantal bleken de verplichte sloten te ontbreken. Volgens Omroep Flevoland kon daardoor tenminste één reiziger niet stemmen. De man was de rest van de dag niet in staat om opnieuw naar het stembureau te komen.

In het Drentse Klazienaveen was er eveneens wat mis met de sloten op de stembus. Een stemmer wees de gemeente Emmen op het mankement. Volgens een woordvoerder moest het oog waar het slotje doorheen moest, vervangen worden. Het slot op de stembus ontbrak daardoor. De al uitgebrachte stemmen zijn wel gewoon geldig, meldt de Kiesraad aan ANP, zolang maar gecontroleerd is of de bus leeg was.

In het Friese Stiens was de sleutel van het hangslot waarmee de stembus was afgesloten dan weer zoek. Het was daardoor onmogelijk of er te controleren was of er nog oude stembiljetten in de bus zaten, schrijft de Leeuwarder Courant. Een gemeenteambtenaar met een betonschaar moest uiteindelijk redding brengen.

Klein leed was er tenslotte in Enschede. Een man wilde stemmen, maar zijn hond verscheurde afgelopen nacht de stempas, meldt Tubantia.Posted in: algemeen, roerdalen