pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 3, 2015 10:16 am Lees verder →

Sterren op het doek ( laatste seizoen) start vandaag, 3 sept weer met oa Sonja Barend, Johan Cruijff, Jan Mulder enz

Roerdalen/Hilversum – Na negen seizoenen presenteert Hanneke Groenteman vanaf aanstaande donderdag 3 september voor de tiende én laatste keer het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook in dit seizoen interviewt de presentatrice bekende Nederlanders, die ondertussen worden geportretteerd door een drietal kunstenaars.

Bijzonder dit seizoen is dat de kunstenaars die aan de slag gaan met de portretten in de afgelopen negen seizoenen al een keer hebben meegedaan. Ook staan ze bekend om hun opvallende (manier van) werken.

Aflevering 1 – Ria Bremer – donderdag 3 september om 20.25 uur op NPO 2
In de eerste aflevering interviewt Hanneke Groenteman journaliste, presentatrice en eindredactrice Ria Bremer. Jarenlang werkte dit multi-talent als enige vrouw bij het actualiteitenprogramma Televisier Magazine. Ook zijn generaties opgegroeid met de eerste kindertalkshow Stuif Es In, gepresenteerd door de duizendpoot. In de bossen van het Herman van Veen Arts Center poseert Ria voor de kunstenaars.

Aflevering 2 – Robert ten Brink – donderdag 10 september om 20.25 uur op NPO 2
In de tweede aflevering wordt televisieman Robert ten Brink geportretteerd. Familieman, ideale schoonzoon, ‘doctor love’: allemaal termen die van toepassing zijn op deze geliefde presentator. Al op zijn zesentwintigste presenteerde Robert het programma Cijfers & Letters, waar later Het Jeugdjournaal, Lingo en natuurlijk All You Need Is Love op volgden. In VondelCS in het Vondelpark poseert Robert voor de kunstenaars.

Aflevering 3 – Hans Klok – donderdag 17 september om 20.25 uur op NPO 2
In de derde aflevering interviewt Hanneke Groenteman illusionist Hans Klok. De shows van Nederlands bekendste illusionist zijn internationaal bekend en hij treedt dan ook op met en voor wereldsterren als Pamela Anderson en Rihanna.

Aflevering 4 – Tjitske Reidinga – donderdag 24 september om 20.25 uur op NPO 2
In de vierde aflevering is actrice Tjitske Reidinga te gast. Waar de jeugd haar kent als Prinsesje Petronella van Het Klokhuis, is de gerenommeerde actrice tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse film- en theaterwereld. Van Gooische Vrouwen tot toneelstuk na toneelstuk in het DeLaMar Theater: Tjitske kan het allemaal.

Aflevering 5 – Jan Mulder – donderdag 1 oktober om 20.25 uur op NPO 2
In de vijfde aflevering interviewt Hanneke Groenteman oud-voetballer, columnist en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder. De voormalig aanvaller is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Jan is onder andere columnist, voetbalanalist en schuift regelmatig aan als vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door.

Aflevering 6 – Sonja Barend – donderdag 8 oktober om 20.25 uur op NPO 2
In de zesde aflevering wordt ‘Koningin van de Talkshow’ Sonja Barend geportretteerd. De presentatrice was meer dan veertig jaar op televisie te zien, en maakte gedurende haar grootste carrière onder andere programma’s als Sterallures, Barend & Witteman, Wie van de Drie? en Sonja’s Goed Nieuws Show.

Aflevering 7 – Johan Cruijff – donderdag 15 oktober om 20.25 uur op NPO 2
In de zevende aflevering interviewt Hanneke Groenteman voetballegende Johan Cruijff. De voormalig profvoetballer wordt wereldwijd erkend als één van de beste voetballers allertijden, maar heeft ook zeker zijn strepen verdiend als voetbalcoach: als trainer coachte hij FC Barcelona dusdanig succesvol, dat zijn elftal de boeken in ging als het ‘Dream Team’.

Aflevering 8 – Matthijs van Nieuwkerk – donderdag 22 oktober om 20.25 uur op NPO 2
In de achtste en laatste aflevering is presentator Matthijs van Nieuwkerk te gast. De populaire presentator van De Wereld Draait Door komt in deze laatste aflevering van Sterren op het Doek verrassend uit de hoek.

BankGiro Loterij
Sterren op het Doek wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Ruim 600.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en dragen bij aan alle vormen van cultuur in Nederland. Met het programma Sterren op het Doek bij MAX wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.Posted in: roerdalen