pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 29, 2015 3:44 pm Lees verder →

Stichting: wanneer krijgt Roermond Louis Raemaekersbrug

Roermond – De stichting Louis Raemaekers is verbaasd dat er in Roermond volgens wethouder Ferdinand Pleyte (D66, Cultuur) ‘politieke bezwaren’ kleven aan een naamswijziging van de Maasbrug in de Louis Raemaekersbrug.
Dat meldt Koos Hussem namens de stichting die zich ten doel heeft gesteld erkenning voor de politiek tekenaar Raemaekers (1869-1956) in diens geboortestad Roermond te bewerkstelligen.
Verkeerd begrepen
Hussem zegt dat Pleyte in een gesprek met stichtingsleden met de politieke bezwaren op de proppen kwam. Pleyte laat via een woordvoerder weten dat er binnen het college nog overlegd wordt en dat hij klaarblijkelijk verkeerd begrepen is.
Duurt lang
Inmiddels heeft de stichting het college van B en W opnieuw opgeroepen werk te maken van de naamswijziging. In een brief – doorgestuurd aan Gedeputeerde Staten en Rijkswaterstaat – vraagt de stichting zich af waarom ze niets meer heeft vernomen van B en W sinds 15 april. Op die datum leek alles rond de naamswijziging in kannen en kruiken met toezeggingen van de provincie Limburg (eigenaar van de weg), Rijkswaterstaat (eigenaar van de brug) en ook van het gemeentebestuur van Roermond op zak.Posted in: roermond