pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 30, 2016 2:54 pm Lees verder →

Limburgs Straattheater-festival groot succes: bijna alles uitverkocht en 50.000 bezoekers

image

image

image

image

imageRoerdalen – Het 34e LMBG FSTVL heeft nagenoeg geen last gehad van de hittegolf, noch van het noodweer op zaterdagavond. Nagenoeg alle voorstellingen waren uitverkocht en de reacties waren overwegend erg positief.
35 programmaonderdelen, 50.000 bezoekers, meer dan 100 vrijwilligers en -extra dit jaar- ontelbare uitgedeelde flesjes water.
Alleen de middagactiviteiten hadden wat last van de warmte: er waren bij enkele onderdelen minder gezinnen met kinderen te zien dan andere jaren. Begrijpelijk. Die doken afgelopen week liever in het water dan dat zich laten overspoelen met theater.

Afgaande op de reacties waren het Ommetje Opera, de Dans Promenade, Nynke Laverman en Het Kip absolute toppers. De straattheateract van de Chileen Mimo Karkocha werd ook geroemd om zijn internationale klasse en de fietstocht Natuurlijk…Theater overtrof voorgaande edities.

De organisatie en de artiesten kijken terug op een zeer geslaagde editie en dankt alle subsidiënten, sponsoren, locaties en partners, maar bovenal het publiek en de medewerkers. Zij geven de energie om meteen in september alweer vooruit te blikken naar 2017.

Op de foto’s: zaterdag jl was er de manifestatie de Gekleurde Stad in Roermond op diverse pleinen ed. Op de foto dans, ballet en toneel. Bij dat laatste onderdeel oa de uit Belgie afkomdige Pizza Mama Marina, waarbij hrt publiek ook betrokken werd dor bijv zelf een pizzaatje te bakken. Op de foto wordt de gestorven Vader Pizza in de vorm van een puzza op het uithangbord van de zaak begraven…Posted in: algemeen, roerdalen, roermond