pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 16, 2011 8:00 am Lees verder →

Structuurvisie Roerdalen 2030 gepresenteerd

Roerdalen – Op dinsdag 13 december vond in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg een informatieavond plaats over de ontwerp-Stuctuurvisie ‘Roerdalen 2030’.

De Wet ruimtelijk ordening verplicht elke gemeente een Structuurvisie vast te stellen voor haar grondgebied. Een Structuurvisie geeft de gewenste (ruimtelijke) ontwikkeling van de gemeente weer. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe gebieden, het herontwikkelen van bestaande gebieden en het veiligstellen van waardevolle gebouwen, groen, natuur en ruimtelijke structuren. U kunt de Structuurvisie ‘Roerdalen 2030’ op de pagina Beleid van deze website bekijken. De presentatie die tijdens de informatieavond gehouden is, kunt u downloaden via de gemeentelijke info-pagina.

Nieuwe ontwikkelingen
De Structuurvisie ‘Roerdalen 2030’ is een belangrijk document. De komende jaren krijgen we namelijk te maken met een aantal nieuwe ontwikkelingen die gevolgen heeft voor de kwaliteit van de leefomgeving. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bevolkingskrimp, schaalvergroting van de landbouw of een veranderende vraag naar voorzieningen. In de Structuurvisie ‘Roerdalen 2030’ krijgen al deze ontwikkelingen een plaats.

Leefbare kernen
Wonen in leefbare kernen in een waardevol landschap: dat is het doel dat de gemeente zich heeft gesteld. We willen onze leefomgeving ook op de lange termijn aantrekkelijk, karakteristiek en levendig houden. De Structuurvisie ‘Roerdalen 2030’ kan hierbij een inspirerende aanzet en stimulans zijn voor nieuwe mogelijkheden, kansen en ideeën. Hierbij zal vooral worden ingezet op het optimaliseren van de kwaliteit van de kernen en het landschap.Posted in: roerdalen