pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 13, 2018 10:03 am Lees verder →

Stuur vandaag nog een kaartje naar een eenzame oudere

Roerdalen – Het Roerdaljournaal.nl
– elke dag op uw scherm – wil u nogmaals attent maken op een aktie met een kerstkaart voor oudere; doe mee ( deze week nog inzenden: hoe:? lees in deze
Wist u …of op www.roerdaljournaal.nl

..dat u de laatste tijd op tv tussen 7 en 8 op NPO 1 kon zien, hoe Jurre in De Wereld Draait Door op bezoek ging bij wat ouderen en ook hij kwam erachter dat een klein gebaar al een groot verschil kan maken, zoals een kaartje sturen.
…dat het Nationaal Ouderenfonds op deze manier al jaren probeert zoveel mogelijk eenzame ouderen een hart onder de riem te steken met dezevkerstkaartenactie.
…dat het Roerdal Journaal deze actie van harte aanbeveelt en vraagt ook een kerstkaartje te sturen naar een eenzame oudere.
…dat het enige wat je nodig hebt om iemand een warme kerst te bezorgen is: een kaart en een postzegel die je op de brief plakt waarin je de kaart stopt. De organisatie doet de rest: zoekt nl het adres. Kan jij een kaartje missen deze kerst?
Stuur jouw kerstkaart of meerdere kaarten (ze mogen allemaal in 1 envelop)
deze week zeker met een postzegel (of decemberzegel) naar onderstaand adres:
De Wereld Draait Door
T.a.v. YUNG DWDD KERSTKAART
Postbus 14745
1001 LE Amsterdam
…dat we hier even daarbij de aandachtspunten noemen:
– Het enige dat je nodig hebt is een kaart en een postzegel voor de brief .
– Samen met het Nationaal Ouderenfonds zorgt de organisatie er voor dat de kaartjes in de juiste brievenbussen terecht komen. Zij schrijven de “eenzame” adressen erop
– Van tevoren is nog niet duidelijk wie je kaartje zal ontvangen. Het mag dus een algemene kerstgroet zijn, met misschien een vraag of wat leuke informatie over jezelf! Lees even verder want daarvstaat een voorbeeld:
– Mocht je het leuk vinden om er correspondentie aan over te houden, vermeld dan jouw adres op het kaartje (maar let op: niet op de envelop)
– Meerdere kaartjes sturen mag. Graag zelfs! De kaartjes mogen allemaal samen in 1 envelop
…dat we hier een voorbeeld-tekst geven voor op het kaartje:
Beste meneer of mevrouw,
Een heel prettige kerst en Oud en Nieuw gewenst. Ik hoop dat dit kaartje een mooie plek in uw huis krijgt. Heeft u goed uitzicht op wat vuurwerk? Of houdt u daar niet zo van?
(of : mocht u het leuk vinden een kaartje terug te sturen, dan vind ik dat ook leuk! Maar niets hoeft natuurlijk. Mijn adres staat onderaan dit kaartje.)
Veel liefs en warme groeten,
Je naam en eventueel met adresPosted in: algemeen, roerdalen